Saturday, December 23, 2006

που ειναι το βρακακι οεο;

αυτα ηταν καναλια...new channel!

2007 !!!!

Friday, December 22, 2006

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!

Σημαντικό 1 : Διακοπές μέχρι 01/01/2007....

Σημαντικό 2 : Πάμε Χρύσπα.....Διονυσάκο Μακρή...και στον Τσαλίκη boy

Φιλάκιαααααααααα δεν προλαβαίνω...........

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝΤΡΟ!!!

Thursday, December 21, 2006

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΓΑ

Γκαντεμοδυναμκή


Τί είναι η γκαντεμοδυναμκή?

Αυτό δυστυχώς μαθαίνεται μόνο με την πρακτική.

Βασική αρχή της γκαντεμοδυναμικής:Αν είναι να σου τύχει γκαντεμιά τότε θα τύχει σίγουρα.Αξιώματα της γκαντεμοδυναμικής:

-Πρώτο αξίωμα της γκαντεμοδυναμικής ή αξίωμα της απο χέρι χαμένης πιθανότητας:Αν είναι μια γκαντεμιά να τύχει σε ενα απο ν άτομα και μέσα σ'αυτά είσαι και εσύ,τότε σίγουρα θα τύχει σε σένα.

-Δεύτερο αξίωμα της γκαντεμοδυναμικής ή σχέση γκαντεμιάς-χρόνου:Αν είναι να σου τύχει γκαντεμιά θα τύχει στη χειρότερη χρονική στιγμή.

-Κανόνας:Αν είναι Τρίτη και 13 και έχεις κανονίσει να βγείς έξω το βράδυ,φρόντισε να αρρωστήσεις γρήγορα.

-Τρίτο αξίωμα της γκαντεμοδυναμικής ή σχέση γκαντεμιάς χώρου:Αν είναι να σου τύχει μια γκαντεμιά θα σου τύχει σε οποιοδήποτε χώρο,ακόμα και στον ιερό χώρο της τουαλέτας.


Απο το παραπάνω αξίωμα μπορούμε να διαπιστώσουμε τη σχέση γκαντεμιάς χρόνου:Η γκαντεμιά είναι ανάλογη του χρόνου συνεπώς όσο πιο πολύ μεγαλώνεις,τόσο λιγότερο να εμπιστεύεσαι την τύχη σου. Γ=ωt όπου ω ο ειδικός συντελεστής κωλοφαρδίας κάθε ατόμου.


Οι τιμές του είναι απο -100%< ω <100%.


Τέταρτο αξίωμα της γκαντεμοδυναμικής ή σχέση γκαντεμιάς-κωλοφαρδίας:Προφανώς τα δύο παραπάνω φυσικά μεγέθη είναι αντιστρόφως ανάλογα και ισχύει η σχέση Γ=1/Fω.

Παρατηρούμε οτι η γκαντεμιά είναι ανάλογη του χρόνου,αντιστρόφως ανάλογη της κωλοφαρδίας και δεν εξαρτάται απο το περιβάλλον.

Απο τις παραπάνω σχέσεις έχουμε:Γ=ωtΓ=1/Fω

Αρα:ωt=1/Fω,οπότε έχουμε Fω*ωt=1.

Συμπεραίνουμε λοιπόν οτι η πολλή κωλοφαρδία δεν οδηγεί πουθενά.

Σε διάγραμμα γαμωτηντύχημουγαμώ-Fωτικωλοφαρδοςπουεισαιρε έχουμε ευθεία που σχηματίζει με τον άξονα Fωτικωλοφαρδοςπουεισαιρε γωνία φ.Η εφαπτομένη της γωνίας φ μας δίνει τη γκαντεμική επιτάχυνση που ισούται με 1,5 γαμω την τύχη μου γαμω/ημέρα.


Ασκηση:Εστω κακομοίρης άνθρωπος με ειδικό συντελεστή κωλοφαρδίας -100%.Αν ο άνθρωπος είναι 80 χρονών θα καταφέρει να επιζήσει άλλη μια μέρα?Δίνεται η γκαντεμική επιτάχυνση:1,5 γαμω/ημέρα(τύχη αμελητέα).

Aγαπητέ Άγιε Bασίλη,

πρώτα πρώτα θέλω να σε ευχαριστήσω για το περσινό σου δώρο που ήταν μια ωραιότατη ρυτίδα στο μεσόφρυδο και έχω να σου πω ότι αν φέτος επιχειρήσεις να μπεις απ' την καμινάδα μου θ' ανάψω τζάκι και θα σε κλάψουν οι τάρανδοι.

Kατά τα άλλα, όπως τα ξέρεις. Eτοιμαζόμαστε για γιορτές καπάκι Xριστούγεννα-Πρωτοχρονιά και θα περάσουμε κα-τα-πλη-κτι-κά όπως κάθε χρόνο. Tις ημέρες των παραμονών θα επωφεληθούμε από το συνεχές ωράριο των καταστημάτων για να ξεχυθούμε σύσσωμοι στα μαγαζιά και να ψωνίσουμε ό,τι να' ναι και μετά θα κουβαλάμε τα ό,τι να' ναι μας φορτωμένοι με τις σακουλάρες πάνω κάτω στη Σκουφά, ψάχνοντας δύο ώρες για ταξί. Όταν βρούμε ταξί θα σιχτιρίσουμε την ώρα και τη στιγμή που το βρήκαμε και μπλέξαμε στην κίνηση και γύρω γύρω όλοι θα κορνάρουν και θα βρίζει ο ένας τον άλλο ένεκα της ημέρας. Tο βράδυ της παραμονής των Xριστουγέννων, θα βγούμε έξω για να τιμήσουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου και θα στριμωχτούμε κι εμείς στη φάτνη με τα ζώα, δηλαδή στο Rex, στην Aθηνών Aρένα, στο Bοτανικό και σε άλλα μέρη. Kαι θα φοράμε όοολες το «μικρό μαύρο φόρεμα». Kαι όοοολοι οι άντρες θα καπνίζουν μια τεράστια γιορτινή πουράκλα που θα βρωμάει και θα ζέχνει. Ύστερα, αφού χορέψουμε τσιφτετέλι και πιούμε ό,τι σκατο-ποτό κυκλοφορεί σε μολότοφ στην αγορά, θα γυρίσουμε στο σπίτι για να ξεράσουμε και να περιμένουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Tην παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα ξαναξεχυθούμε στα μαγαζιά να ξαναψωνίσουμε τα ό,τι να 'ναι που περίσσεψαν απ' τα Xριστούγεννα και θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας πτώματα για να ετοιμαστούμε άρον άρον για το ρεβεγιόν. Tο πιο ευχάριστο απ' όλα είναι ότι επιτέλους θα συναντηθούμε όοοοολοι μαζί γιατί θα εγκλωβιστούμε στο Σύνταγμα και στην Kηφισίας πρωτοχρονιάτικα και θα καπνίζουμε μέσα στα αυτοκίνητα με αναμμένο το κλιματιστικό και όλα θα είναι ένα σίχαμα.

Θα είμαστε και εκνευρισμένοι από πριν που φάγαμε στο σπίτι της μαμάς όπου περάσαμε φριχτά μια και συγκεντρώθηκε όλη η οικογένεια για να τσακωθεί, όπως κάθε χρόνο. Eπίσης όπως κάθε χρόνο, το φαγητό θα είναι χάλια, γιατί το κρέας της γαλοπούλας είναι απαίσιο και σκληρό και άμα κρυώσει γίνεται σαν βατραχοπέδιλο. Παρ' όλα αυτά, θα καταβροχθίσουμε τον άμπακο με έμφαση στη γέμιση και στη βασιλόπιτα και θα σκάσουμε και μετά θα νυστάζουμε και θα θέλουμε να χωρίσουμε τους γκόμενούς μας, γιατί φυσικά αυτοί φταίνε που τραβιόμαστε στη μέση της νύχτας σαν τους ηλίθιους, και στο μεταξύ όλα τα μαγαζιά θα είναι γεμάτα από κόσμο που καλωσορίζει το νέο χρόνο με ξέφρενο ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω.

Aυτό το στίχο «πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά» πρέπει να τον έχει γράψει ο Φόρεστ Γκαμπ γιατί μόνο αν είσαι ο Φόρεστ Γκαμπ γιορτάζεις που λιγοστεύει κατά ένα χρόνο η ζωή σου και θα σε φάει το μαύρο χώμα μια ώρα αρχύτερα. Aυτά. Όσο για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μας θα το περάσουμε κι αυτό φα-ντα-στι-κά ξαναζουλιγμένοι στα μπουζούκια ή στα κουλά κυριλέ κλαμπ με τους πορτιέρηδες Mίστερ Γαμάω και τις πορτιέρησες Mις Tσιμπούκι, όπου θα πιούμε πετρέλαιο και θα πάρουμε και μερικά ναρκωτικά για το καλό.

Tην άλλη μέρα θα είμαστε κουρέλια και θα νομίζουμε ότι έχουμε τυφλωθεί, ωστόσο αργά το μεσημέρι θα σύρουμε τα κόκαλά μας μέχρι το πατρικό για να ξαναφάμε με την οικογένεια ό,τι έμεινε απ' το προηγούμενο βράδυ που η μαμά είχε μαγειρέψει για ένα λόχο. Mετά θα κάνουμε φύλο και φτερό τη χτεσινή βασιλόπιτα για να βρούμε το φλουρί που δεν θα βρεθεί ποτέ γιατί θα το έχει καταπιεί ο παππούς με το πρωινό του ρόφημα. Tο απόγευμα θα χτυπήσουμε και μια κατάθλιψη που δεν είμαστε πια παιδιά και τι μαγικά που ήταν τα Xριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά κάποτε. Kαι μετά οι γιορτές δεν θα λένε να τελειώσουν γιατί θα έχουμε και τα Φώτα και του Aϊ Γιαννιού και αϊ σιχτίρι αγαπητέ Άγιε Bασίλη, σ' αγαπάω, σ' εκτιμάω, αλλά κοίτα μην τολμήσεις και πλησιάσεις σπίτι μου.

Φέτος θέλω μόνο Kαλικάντζαρους. Tουλάχιστον εκείνοι αντιμετωπίζουν την τραγωδία των γιορτών «α-να-τρε-πτι-κά», όπως θα έλεγαν και οι άνθρωποι που εργάζονται στην τηλεόραση.

Kαι τώρα κλείνω γιατί πρέπει να γράψω και σ' άλλο κουλό άγιο. Σε κάνα μήνα έχουμε Bαλεντίνο.




Kατέβα προς τα κάτω για να δείς το "πουλάκι" του Αη Βασίλη !!!


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Ελα... !!! ......... Μεγάλωσες πιά ........ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ !!!!!


Monday, December 18, 2006

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ...AND GUESS WHAT



- Ήρθε η Μαρία όλα μια χαρά -2300 :P

- Πολύ δουλίτσα....



CAN YOU GUESS, WHAT IS THIS?




SCROLL DOWN FOR THE ANSWER



Its a hard disk in 1956...

The Volume and Size of 5MB memory storage in 1956.

In September 1956 IBM launched the 305 RAMAC, the first computer with a hard disk drive (HDD).

The HDD weighed over a ton and stored 5MB of data.

Let us start appreciating your 4 GB jump drive!

Sunday, December 17, 2006

Μια εικονα ειναι 1000 λεξεις


.... Χρυσή κοπέλα που λέμε.....

Μια θολή εικόνα - Τελευταία Νέα

Photobucket - Video and Image Hosting
Είναι παράξενο μερικές φορές πόσο μια θολή φωτογραφία μπορεί να δώσει μια ξεκάθαρη άποψη για την ζωή

Τελικά δεν έχει σημασία τι σκεφτόμαστε εμείς για την ζωή , αλλά τι σκέψεις έχει η ζωή για εμάς

Τα τελευταία νέα ....

Εξακολουθώ να είμαι ένα μεγάλο γουρούνι
Τα βαζελάκια δεν θα πάνε φέτος διακοπές στην Κέρκυρα (Κέρκυρα - Παο 3-1)
5 μέρες μέχρι τις διακοπές... τι καλύτερο υπάρχει;


Το μέλλον......

Δευτέρα Υπάρχουν φήμες ότι το 1 θα το κάνουμε 4.... αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι καιρό κάνει στην ρωσία

Τετάρτη Liberty στο Κολωνάκι ... πληρώνει η εταιρία λέει.... ας πάμε να κάνουμε πλάκα λέω εγώ...

Παρασκευή Romeo και Τσαλίκης rulez